Vybrali sme 3 top účesy na ples

Vybrali sme 3 top účesy na ples

Ples patrí medzi vrchol spoločenských udalostí. Nevyrovná sa im ani stužková alebo svadba. Preto sa každá z nás na tieto akcie náležite pripravuje. Môžeme však mať tie najkrajšie šaty a byť krásne nalíčená, bez správne upravenej koruny krásy to nebude ono. Preto sme vybrali 3 top účesy na ples.

Pri výbere účesov na ples sme vychádzali z hesla - v jednoduchosti je krása. 

Cop s mašľou

Ak si pozriete fotky z plesu v opere, nadobudnete dojem, že bez hodín u kaderníka na podobnú udalosť nemôžete ísť. Opak je však pravdou. Zažiariť môžete aj niečím tak jednoduchým, ako je obyčajný cop s mašľou. Stačí, ak ho ozvláštnite mašľou vo farbe vašich šiat, prípadne vo farbe kontrastujúcej s vašimi vlasmi. 

Rozpustené vlasy s mašličkou

Ak sa vám nechce vyberať správny doplnok do vlasov, môžete ho vytvoriť aj z vlastných prameňov. Pri tomto účese tvoria mašličku vaše vlasy. Ide o podobný postup ako sme opísaliv článku účesy z polodlhých vlasov pri polodrdole. Tu však vlasy nedávate do copu, ale nechávate ich voľne ležať. Vezmete iba jeden tenký prameň z boku hlavy a na temene ich zviažete do mašličky. Nakoniec ich treba pre istotu zafixovať sponkou. 

Pletený drdol

Pletený drdol je o čosi zložitejší než predchádzajúce príklady. Ak ste však trocha zručnejšia, zvládnete ho ľavou zadnou. Tento účes na ples tvoria vlastne tri pletené vrkoče. Dva sú po stranách hlavy a jeden vzadu. Potom čo si spravíte vrkoče, postupne vytvárate drdol vzadu na hlave. Najskôr z copu na temene, následne k nemu pridávate postranné vrkoče. Výsledok zafixujete sponkami a prípadne lakom. 

Ak by ste na takýto pletený drdol na ples mali krátke vlasy, môžete vyskúšať clip-in príčesky v dlžkach 50cm, 60cm alebo 70cm. Pripnete si ich sama v pohodlí domova za menej než desať minút. Zato vám však vydržia na hlave po celú noc. Pomôžu vám tak vytvoriť kompletne nový vzhľad a vy sa tak stanete kráľovnou plesu.

Doprava zdarma
nad 100€
Vrátenie tovaru
do 30 dní ZADARMO
ON-LINE
odborné poradenstvo