Krátke strihy pre každodenné nosenie

Krátke strihy pre každodenné nosenie

Nie každá z nás má čas a chuť starať sa o svoju korunu krásy. V tom prípade zvolí väčšina z nás radšej krátke vlasy. Sú praktické, nenáročné a ak sa zvolí správny strih, vedia byť aj sexy. Poďme sa preto pozrieť na najlepšie krátke strihy pre každodenné nosenie.

Najväčšou výhodou krátkych strihov je práve ich praktickosť. Môžete rovno zabudnúť na dlhé minúty strávené v kúpeľni pred zrkadlom. Vystačíte si s kefou alebo hrebeňom, prípadne fénom a ďalšími kozmetickými prípravkami na vlasy. Navyše, kratšie vlasy pôsobia a reálne aj sú zdravšie ako ich dlhšie náprotivky. 

Každá minca má dve strany. Rovnako je to aj s krátkymi vlasmi. Aj tento strih so sebou nesie niekoľko nevýhod. Napríklad, že si nemôžete stiahnuť vlasy do copu, keď práve nestíhate. Ak vás účes omrzí, musíte dlho čakať, kým vám vlasy dorastú. Ak nechcete čakať, môžete vyskúšať predĺženie vlasov. Taktiež, nie vždy sa podarí vybrať ten správny strih a dosiahnuť tak želaný ženský vzhľad. 

Medzi zaručené krátke strihy patrí napríklad:

Pixie a bob účesy

Hodia sa najmä pre oválne, štvorcové a srdcovité tváre. Pomáha zvýrazniť lícne kosti a oči. Tajomstvo tohto krátkeho strihu sa skrýva v postupnom zostrihu. Ten vytvára úchvatný objem. Pred odchodom z domu ho stačí prebehnúť hrebeňom a máte vystarané. 

Vlnitý krátky účes 

Vyžaduje o čosi dlhšie vlasy a pokiaľ možno vlnité vlasy. Ak ich máte rovné, skúste si ich po umytí počas schnutia stláčať, čím by ste mali navodiť dojem vlnitosti. Tento krátky účes by si mali vybrať ženy s hranatou tvárou.   

Krátky účes s ofinou

Ak ste zvyknutá na ofinu, nemusíte sa jej vzdať len preto, že sa dáte ostrihať na kratšie. Aj krátke účesy existujú s týmto variantom. Jedným z nich je napríklad tzv. Funky strih, ktorý sa hodí pre oválne tváre. Práve ofina pomôže ozvláštniť vašu korunu krásy a dodajú jej roztopašný vzhľad. 

Doprava zdarma
nad 100€
Vrátenie tovaru
do 30 dní ZADARMO
ON-LINE
odborné poradenstvo