Ombré vlasy vám dodajú ten správny štýl

Ombré vlasy vám dodajú ten správny štýl

Ak vás prestala baviť farba vašich vlasov, máte dve možnosti. Dať sa úplne prefarbiť, alebo vyskúšať ombré. Kombinované farbenie je stále populárne (aj medzi celebritami) a dokáže vašej korune krásy dodať ten správny šmrnc.

Poďme sa najskôr pozrieť na to, čo to ombré štýl farbenia vlasov vlastne je. 

Čo je ombré?

Ombré je kombinované farbenie vlasov. Zväčša ho tvoria dve rôzne farby, ktoré sú na vlasy nanesené tak, aby bol kontrast medzi nimi čo najmenší a teda čo najprirodzenejší. Pravidlo ombré farbenia je začať tmavou farbou v oblasti uší a postupne prechádzať smerom ku končekom do svetlejšej. Výhodou ombré účesu je, že si nevyžaduje pravidelné farbenie. Zvyčajne musíte kaderníka navštíviť raz za 3 - 4 mesiace. 

Pre koho je ombré štýl vhodný?

Ombré štýl sa vďaka svojej prirodzenosti hodí širokému spektru žien. Nezáleží na tom, koľko máte rokov alebo aký módny štýl nosíte. Aplikovať ombré štýl sa nedá len na príliš svetlé alebo prilíš krátke vlasy. V oboch prípadoch by ste vytúžený efekt nedosiahli. 

Ak však veľmi túžite po tomto kombinovanom farbení, vyskúšajte melírované clip-in vlasy v dlžkach 50 cm, 60 cm alebo 70 cm. Sú jednoducho aplikovateľné a vďaka svojej kvalite vám umožnia vytvárať si prakticky akékoľvek vlasové kreácie. Zároveň ich môžete žehliť, kulmovať alebo fénovať.

Zvládnete si ombré nafarbiť aj doma?

Hoci ide o jednoduché farbenie, mali by ste to nechať na odborníka. Ak si však trúfate, nič vám nebráni vyskúšať si ombré pripraviť doma. Základom je mať stále na pamäti, že ide o tieňovanie. Farba na zosvetlenie sa preto nepridáva naraz, ale postupne. Aby ste dosiahli vytúžený výsledok je potrebné zosvetľovať vlasy zhora nadol, vždy tak o jeden odtieň. 

Pre lepší efekt sa snažte zvoliť si farby v jednom tóne. Preto, ak máte vrch hlavy v teplom odtieni, vyberte si rovnaký aj dolu. Taktiež je lepšie použiť skôr farbu ako šampón. 

Doprava zdarma
nad 100€
Vrátenie tovaru
do 30 dní ZADARMO
ON-LINE
odborné poradenstvo