Vyskúšajte tieto spoločenské účesy z polodlhých vlasov a stane sa z vás kráľovná večera

Vyskúšajte tieto spoločenské účesy z polodlhých vlasov a stane sa z vás kráľovná večera

Spoločenských udalostí býva počas roka neúrekom. Plesy, svadby alebo slávnostné večery. Všetky tieto akcie si vyžadujú, aby sme sa ich zúčastnili patrične pripravené. Ak nepatríte medzi tie, ktoré majú vlasy až po pás, môžu sa vám zísť naše tipy na spoločenské účesy z polodlhých vlasov.

Polodlhé vlasy sú takmer rovnako praktické ako tie dlhé. Dajú sa s nimi vytvárať rôzne vlasové kreácie. Môžete ich natáčať, vyčesávať, dávať do drdola alebo jemne zvlniť. Treba však rátať s tým, že pri vyčesávaní môžu vyzerať menej bohato. Aj tento problém sa však dá pomerne jednoducho odstrániť. Stačí si prikúpiť clip-in vlasy, vďaka ktorým dosiahnete efekt, akoby ste mali vlasy až po pás. 

Poďme sa spolu pozrieť na spoločenské účesy z polodlhých vlasov. Predstavujeme vám náš výber.

Postupný vrkoč

Vyčariť tento účes zaberie trocha viac času. Plne vám to však vynahradí ten pocit, keď budú môcť všetci na vás oči nechať. Na temene hlavy si vytvorte z rozpustených vlasov malý vrkoč. Gumičku zvoľte nenápadnú, najlepšie takej farby, aby bola zamaskovaná farbou vašich vlasov. Potom, vždy po pár centimetroch, si vrkoč stiahnite so zvyškom vlasov. Vytvoríte tak dokonalý postupný vrkoč. 

Účes s chvostíkom uprostred

Tento účes môžu zvažovať tie z vás, ktoré majú dlhšiu ofinu. Tú jednoducho zopnete do malého chvostíka, ktorý následne natupírujete a začešete do vrchnej časti hlavy. Podľa potreby potom pridáte nenápadnú alebo naopak výraznú čelenku zladenú s vašimi šatami. 

Extrahrubý vrkoč z piatich pramienkov

Tento účes sa hodí najmä pre hustejšie a dlhšie vlasy. Ak ich nemáte, môžete vyskúšať clip-in vlasy v dĺžke 60 cm, ktoré dodajú vašej korune krásy nový rozmer. Príprava takéhoto účesu je podobná ako pri klasickom vrkoči. Na rozdiel od neho však namiesto troch prameňov použijete päť. Tie medzi sebou postupne prepletáte, až pokým získate krásne hrubý vrkoč. 

Doprava zdarma
nad 100€
Vrátenie tovaru
do 30 dní ZADARMO
ON-LINE
odborné poradenstvo